Trenger du hjelp?

Vi er inne i en krevende periode på grunn av koronaviruset. Mange trenger hjelp fordi de sitter i karantene eller hjemmeisolat. Det er mange som ønsker å hjelpe, så bare meld inn behovet ditt nedenfor. Vi tar kontakt så snart vi kan.

Velkommen til Nesodden Frivilligsentral

Vi tilbyr kurs og aktiviteter, helt gratis. Tilbudet er allsidig; fra datahjelp og programmering for web til poesigruppe og skrivekurs, eller kanskje du vil bli flinkere i språk? Er du nysgjerrig på andre kulturer, eller vil vite mer om den norske, har vi flere møteplasser. Felles aktivitet gir nye venner og ny innsikt. Sammen skaper vi et frivillig fellesskap for Nesoddens beboere. Vil du være en del av dette fellesskapet?

Aktiviteter

Vi tilbyr mange aktiviteter, og har samlet disse i seks ulike grupper: "De gode hjelperne", Språk, Møteplasser, Kreativ utveksling, Arrangementer og Fysisk fostring

Noen ganger trenger vi hjelp fra den ene. Det kan være praktisk hjelp eller du trenger å ha med deg en person du er trygg på.

Les mer

Hvis du er nysgjerrig på andre kulturer og språk behøver du ikke reise langt. Frivilligsentralen tilbyr flere treffsteder for møter på tvers av kulturer

Les mer

Vil du ha et sted å praktisere yndlingsspråket ditt for å bli bedre? Har du et yndlingsspråk du vil dele, eller har du et morsmål du kan lære bort? Da kan du bli frivillig kursleder.

Les mer

Mange frivillige har kunnskaper de ønsker å dele med andre. Her kan du finne kurs, verksteder og andre grupper som kan gi ny kunnskap og forståelse.

Les mer

Vi har to turgrupper, en skogturgruppe og en ruslegruppe som går tur hver tirsdag.

Les mer

I tillegg til faste aktiviteter, har vi også enkeltstående arrangementer, som for eksempel Felles Julaften og TV-aksjonen

Les mer

Kalender- hva skjer og når?

Her er oversikten over våre aktiviteter, med tid og sted.

Dato Kl. Tittel Sted
Man 25.05 12:30 NORSK SAMTALEGRUPPE INTROSENTERET INTROSENTERET, Fjellstrand
Tir 26.05 12:00 FOTSONETERAPI Nesodden Frivilligsentral
Tir 26.05 12:00 HÅNDARBEIDSTREFF Tangenten, Øvre kaféplan
Tir 26.05 16:30 SPANSK NYBEGYNNER Nesodden Frivilligsentral
Tir 26.05 18:00 SPANSK SAMTALEGRUPPE Nesodden Frivilligsentral

Vil du delta som frivillig?

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt. Sammen kan vi se på hva som passer for deg å bidra med. Dersom du ønsker å bidra men ikke vet hva du ønsker å gjøre, kan det hjelpe å møtes for å finne ut av det:)

Om oss

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.

2020 © Nesodden frivilligsentral