Mandag 16 Mai
Kl. 12:00 - 14:00, Nesodden Frivilligsentral Drop in veiledning
Lurer du på rettigheter du har på jobb, i møte med det offentlige eller på hjemmebane? Vi kan også bistå med CV-oppbygging og karriereveiledning.

DROP IN VEILEDNING 

Råd til innvandrere og andre målgrupper knyttet til rettigheter på jobb, møte med offentlige instanser og private forhold.

Lavterskel juridisk hjelp eller hjelp til selvhjelp på flere språk om spørsmål knyttet til NAV, UDI, Politi, barnevern etc. 

Praktisk hjelp med å utforme en søknad, betale regninger, fylle ut et skjema, tolke et vedtak fra de offentlige, skanne og printe ut et dokument.

For henvendelser innen disse temaene, send mail til post@nesodden.frivilligsentral.no 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi kan også bistå deg med vanskelige fremtidsfullmakter, testamenter og/eller skifter. Dette må avtales på forhånd. Send mail til hgilbo14@gmail.com

KARRIERE OG CV

Hjelp til CV-bygging og karriereveiledning:

Din CV er muligens mangelfull...? Er du i en fase der du skal bytte jobb eller ønsker deg en jobb, og står litt fast? De fleste er ikke klar over at de har skjult kompetanse som bør med på en CV. Har du utdannelse fra utlandet og trenger å sjekke relevansen og muligheter for bruk av denne i Norge?  

For henvendelser innen disse temaene, send mail til ellenlarsen@live.no 

HVER MANDAG KL. 12-14 PÅ FRIVILLIGSENTRALEN

Ring 48454848 eller send mail til post@nesodden.frivilligsentral.no dersom du vil ha mer info eller har konkrete spørsmål. 


2022 © Nesodden frivilligsentral