PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kompetanse, kultur, sosialt samvær og god mat

SuperLørdag 1.oktober var, som navnet sier, super! Vi var over 60 personer som var sammen på Tangenten. Vi startet med småprat og litt servering før vi benket oss til for et foredrag av Jørgen Skavlan. Det ble en stor opplevelse! Innholdet traff publikum og gav oss noe å tenke på - og det ble presentert med stor dyktighet og masse humor.

Etter en liten pause, delte vi oss i tre grupper for en økt der man hadde valgt én av følgende: Hjertestarter/førstehjelp, arverett eller demonstrasjon av blomsteroppsetting. Nesodden Samvirkebryggeri skulle i tillegg hatt et foredrag om ølbrygging, men det måtte vi dessverre utsette til en annen gang.  

Hjertestarter/førstehjelp ble ledet av Einar og Kåre, instruktører fra Falck Nutec. De demonstrerte, og deltakerne fikk prøve seg. Gruppa var meget fornøyde, så tusen takk, Einar og Kåre! Falck Nutec fortjener også en stor takk for å ha lånt ut utstyret til demonstrasjonen.

Advokat Adeline Brenden Veisal holdt et foredrag om arverett. Tilhørerne rapporterte om et godt og nyttig foredrag. Arverett er et tema det er lurt for oss alle å vite noe om.

Trond fra Skogheim Blomster på Fagerstrand samlet en interessert gruppe rundt bordet der han demonstrerte hvordan en setter opp ulike blomsterdekorasjoner. Han laget åtte vakre og fargerike oppsatser, som vi senere på dagen trakk ut til heldige vinnere. Deltakerne på gruppa fikk i tillegg demonstrasjonen en gavepose med en nydelig, liten blomsteroppsats og en velduftende såpe! Så hyggelig!

Ingen SuperLørdag uten musikk, og i år hadde vi en trio som spilte og sang franske chansons og sigøyner/Balkan-musikk. Det var en ildfull og intens opplevelse, og vi fikk synge med på en Edith Piaf-sang. Stor takk til Karin Destainville Dammen, Trond Romstad og Anders Berg, som gav oss en flott konsert.

Dagen ble avsluttet med middag på Kafé Tangenten, der Ömer disket opp med kyllingfilet med ratatouille og rosmarinpotet, bulgursalat og kikkertersalat. Snadder!

Som vanlig runder vi av arrangementene våre med å trekke ut gevinster på navnelappene . Og denne kvelden var det vakre blomster fra Skogheim Blomster som ble fordelt til fornøyde mottakere.

Så var det tid til å gå hvert til vårt. Takk til alle som var med og bidro til at vi hadde en fin dag sammen! Tror jeg trygt kan si at dette var en super SuperLørdag.

 

Så var det tid til å gå hvert til vårt. Takk til alle som var med og bidro til at vi hadde en fin dag sammen! Tror jeg trygt kan si at dette var en super SuperLørdag.

Dette var tredje gang vi arrangerte SuperLørdag. SuperLørdag er et arrangement der vi inviterer våre frivillige, støttemedlemmer og representanter for våre samarbeidspartnere til en dag med kompetanseutvikling, kultur, sosialt samvær og god mat. Nesodden Frivilligsentral ønsker på denne måten å gi noe tilbake til våre utrolig flotte frivillige og å vise at vi setter pris på være samarbeidspartnere.

P1020807.JPG
P1020809.JPG
P1020816.JPG
P1020823.JPG