PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tirsdagsturene!

Velkommen til ny tursesong!

Turene tar ca 2,5 time. Gode sko og tøy etter værforhold er en forutsetning. Ta med mat og drikke!

Har du noen spørsmål kan du ringe Tone Øfsti 63 00 25 03 / 93 44 14 67 eller Nesodden Frivilligsentral 48 45 48 48. Ta kontakt dagen før hvis du trenger skyss når oppmøte er et sted det ikke går buss; da er oppmøtet ved Nesodden Dyreklinikk ved Flaskebekk-krysset og du betaler bensinpenger til sjåføren.

Om tirsdagsturene:

Turgruppene har siden 1998 arrangert diverse turene for Nesoddens befolkning. De regelmessige turene går tirsdager kl 11:30 i perioden april til november. Turene starter ulike steder på Nesodden og av og til utenfor kommunens grenser.

Skogturene: Frivillige planlegger og leder turer rund om på Nesodden og omegn fra ca april og ut november. Turene ledes av to frivillige turledere: en går foran og en går sist. Aktiviteten er beregnet for alle som er glade i å røre på seg. Turen tar ca 2,5 timer. Husk fornuftige klær og skotøy samt mat og drikke! Turene er åpne for alle!

Rusleturene: Frivillige planlegger og leder turer rund om på Nesodden og omegn fra ca april og ut november. Turene ledes av en frivillig turleder. Aktiviteten er beregnet for alle som er glade i å røre på seg, men som ønsker å gå litt saktere og kortere enn Skogturene. Turen tar inntil 2,5 timer. Husk fornuftige klær og skotøy samt mat og drikke! Turene er åpne for alle!

Fjelltur: I flere år har frivillige i Turgruppa arrangert en femdagers fjelltur for deltakerne i Turgruppa. Dette har gitt mange mennesker gode opplevelser.