Sorgstøttegruppe

Et tilbud til deg som har mistet en livsledsager.

Det er så godt å få snakke om det!

Dette er kanskje den viktigste tilbakemeldingen fra deltakerne i sorgstøttegruppene. Når man opplever å miste en man er glad i, er det mange som føler seg alene om sorgen og smerten. Særlig når det har gått en tid siden dødsfallet og familie og venner kanskje synes at man må klare å gå videre i livet. Da kan det være godt å treffe andre i liknende situasjon, oppleve at de forstår hva en snakker om og at man kan kjenne seg igjen i det andre beskriver. Som en av deltakerne sa: Vi gråter og ler og lærer oss selv å kjenne.

En sorgstøttegruppe er et fristed der du kan få komme som du er, med gleder og smerter, med minner om fortiden og ønsker og håp for fremtiden. Gjennom gruppesamtalene kan du få hjelp til å finne et nytt innhold for livet videre.

I løpet av høsten -22 vil vi starter en ny gruppe for voksne som har mistet livsledsager. Gruppen kan ha maks åtte deltaker og møtes hver 14. dag i begynnelsen, deretter en gang i måneden.


Det er en ledet selvhjelpsgruppe som er organisert under Frivilligsentralen på Nesodden.
Gruppen er selvsagt livssynsåpen og blir ledet av:
Kristin Lynau (ergoterapeut, jobbet ti år i voksenpsykiatrien, 30 års erfaring med sorgarbeid. Har ledet sorggrupper og holdt kurs om sorgarbeid,) og
Anne Marit Tronvik,(tidl. sokneprest, pastoralklinisk utdannelse, ti års erfaring som medarbeider i Kirkens SOS, sorggruppelederkurs og coachingutdannelse).

Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med Kristin på mobil 9289 1732 eller Anne Marit på mobil 9205 1089 eller anne.marit.tronvik@online.no 

2024 © Nesodden frivilligsentral